award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Értesülj elsőként
  • "Kevés szoba van, emiatt nagyon barátságos a hangulat, mi egy perc után otthon éreztük magunkat. A vacsora és a reggeli fantasztikus volt, kicsi de nagyon igényes a választék, szuper alapanyagokkal nagyon jól főznek."
    Erzsi, Magyarország

Intim és meghitt

Itt elvonulhat


vip kastely vip szobavip kastely telen

hajas laszlo 300kautzky armand 300menzel2b 300musorvezeto 300szabo gyozo 300

Kautzky Armand, Jiri Menzel, Szabó Győző: csak őket említhetjük meg, mert a nyilvánosság előtt is megjelent ittlétük. A többség számára azonban kötelességünk biztosítani a teljes névtelenséget. Akik előfordulhatnak a Kiskastélyban: világhírű külföldi és magyar rendezők, neves színészek, közéleti emberek, politikusok, nagyvállalkozók, világcégek felső vezetése. Pihennek, bensőséges napokat töltenek, vagy találkozókat-megbeszéléseket tartanak . Van, aki szűk családja számára lefoglalja az egész kastélyt, kérve, hogy zárjuk le kizárólagosan számukra háborítatlanságuk érdekében. 

Magas minőséget sok helyütt találni. Mégis minek köszönhető hírnevünk, presztízsünk?

Végre egy hely, ahol fesztelenül "csak" egy vendég lehet a többi közül. Mert  nálunk mindenki egyforma és egyenrangú: minden vendégünk "A" legfontosabb.  Nálunk csak 7 szoba van, maximum 10-15 vendéggel, 3 hektáron "kisemkellmozdulni" programokkal. Külvilág kizárva, különleges nyugalom szigete - amire leginkább vágyik korunk embere. Itt a legkisebb az esélye, hogy összefut olyannal, akivel nem akar; itt békén hagyják, békére lel. Van aki egy szál boxerben és trikóban szeret sütkérezni; van, ki mezítláb szeret járkálni ... Engedje el magát, ez az ellazulás helye, nálunk otthon van! Személyzetünk, minőségi konyhánk és családias éttermünk is az Ön kedvét keresi.