award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Értesülj elsőként
  • "Kevés szoba van, emiatt nagyon barátságos a hangulat, mi egy perc után otthon éreztük magunkat. A vacsora és a reggeli fantasztikus volt, kicsi de nagyon igényes a választék, szuper alapanyagokkal nagyon jól főznek."
    Erzsi, Magyarország

Hónapokkal előtte már teltházunk szokott lenni, időben foglalj!
Min. kettő éjszakás foglalás esetén szombaton gratis sofőrszolgálattal állunk vendégeink rendelkezésére. Mindössze 16 km-re vagyunk Szekszárdtól: ott a forgatag, itt béke és nyugalom!

Szekszárd legfőbb fesztiválja, a Szüreti Napok hosszú hagyományokkal rendelkezik. Csütörtöktől vasárnap éjfélig programok sokasága: kiállítások, bemutatók, koncertek, népi iparművészek teszik teljessé a szekszárdi bor és gasztronómia fesztiválját. A csúcspont a szombat délutáni szüreti felvonulás.
A mintegy 30.000 látogatóval járó „felfordulás” világa izgalmas ellenpontja a medinai Apponyi Kiskastély nyugodt, békebeli miliőjének. Évente, a szüreti napok hétvégéjén cseppnyi kastélyszállónkat a fesztivál vendégei töltik meg. Élvezve e nívós, mégis csillogásmentes exkluzivitást.
Hogy Ön is bátran poharazhasson minden évben sofőrszolgálattal állunk rendelkezésére. Nyüzsgés a fesztiválon, teljes nyugalom kastélyunkban: élvezze és tapasztalja meg e kettősséget.