Néhány érdekesebb ételünk fotója az elmúlt hetekből

 

Egy előétel: Hideg kovászosuborka-krém sült kolbászmorzsával

 

 

2 leves: Cukkinikrém leves bulgurral (szabadmerítésben).

 

A teáskannából “tálalódó” biotyúkhús leves gazdagon (persze csak a leve érkezett a kannában….a háttérben a “Gastroturismo” gasztroblogger, Ocsovai László fotózza éppen)

 

Így készült: nyúlraguval töltött derelye kapormástással

 

Madártej intravénásanZavarban van (valódi, második világháborús – persze sterilizáltuk, – orvosi fecskendőből!)

 

A magyarosabb konyha szerelmeseit sem feledjük soha – hisz mi is nagyon szeretjük! Mangalica zsíros kenyér lilahagymával, zöldségekkel a kertünkből.
Nyári csütörtök esti bográcsos vacsoráink sorából: halászlé.
Biouborkánkat “kovászoltuk”.
 
 
Hát, ilyesmikkel várunkNyelvöltés

Horváth Csilla

Apponyi Kiskastély natur mini hotel»

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-144341

Implantológiai Centrum Kft.