Olaszországban bezáratták a karanténnak kijelölt területek wellness hoteleit

…még jó hogy mi nem vagyunk wellness hotel smile

Tudom, tudom, a csapból is ez folyik:

  1. A diagnosztizált koronavírusos esetek 2%-a halálos (influenza 1%), ›10% -a intenzív terápiás ellátásra szorul. A többséget nem dönti le, influenza szerű tünetekkel otthon kúrálják magukat…inkább, mint karanténba kerüljenek (valószínű fenti számok teljes populációra nézve kedvezőbbek lennének, ha minden koronavírus fertőzöttről tudnánk).
  2. Mégis miért e hajcihő?! Miért a komoly karantén? Hogy ne oly gyorsan terjedjen, hogy ne legyen hirtelen túl sok kórházi, intenzív terápiás kezelést igénylő egyén. Mert nincs elég ágy, személyzet, berendezés.
  3. Gazdasági, turisztikai hatásai is beláthatatlanok.

Mindenkinek vannak esendő ismerősei, akiket nem akar veszélybe sodorni – még ha ő maga netán tünetmentes hordozó is. És nem szeretnék tünetmentes fertőzöttként sem 2 hét karanténba kerülni.

Mit teszünk, tehetünk mi, mint hotel? – hogy bizalommal, bátran, bennünket válasszanak pihenéshez, üdüléshez!?

Egyértelmű, a wellness nélküli kis hotelek most a legbiztonságosabbak – főképp, ha akkora téren osztozhat 15 vendég, mint nálunk…azért mi is meghoztuk intézkedéseinket vendégeink, önmagunk érdekében.

  1. A szezon előtti szokásos konyha nagytakarítás után hermetikusan lezártuk a konyhát és minden zugba bejutó, fertőtlenítő ködöt kibocsátó, orvosi szintű fertőtlenítést végző berendezéssel (Saniswiss, Svájc) „öljük” le a kórokozókat.
  2. A fertőtlenítőszeres takarításon felül a Saniswiss-szel távozó vendégeink után fertőtlenítjük a szobákat https://www.youtube.com/watch?v=GZlQX-Rs5oE
  3. Minden kézmosó szappan adagolónkba fertőtlenítős folyékony szappant töltöttünk.
  4. Távozáskor ajándékcsomagunkba szájmaszk kerül – így engedjük vissza vendégeinket védett, békebeli miliőnkből a „kinti” világba smile

Úgyhogy… szeretettel várunk! 20 % Early bird kedvezményünkkel egész évre foglalhatsz!

Online foglalási rendszerünkön még kedvezőbb árakon, itt foglalj. 

Búcsúzunk egy szerelemtől...

Mai nappal végleg bezárjuk a Kiskastélyt.

Tisztában voltunk vele, - de így is vállaltuk, - hogy nem lehet rentábilisan üzemeltetni (ilyen árakon sem) egy 7 szobás, ilyen színvonalú kis hotelt. Olyan mértékű anyagi ráfordítást igényelne életben tartani, hogy feladjuk.

Köszönjük életünk egy meghatározó szakaszát, a sok szép emléket kollégáinknak, vendégeinknek.

Sok sikert, jó egészséget!