Jövő évre ajánljuk!

…de Te már Karácsonyra adj szeretteidnek MOZGÁST, egészséget!

 

 

6 nap toszkán kerékpártúrán vettünk részt májusban a Bikeholidays.hu-val. Szuper kerékpárok, és szervezettség. Átlag 55 km / nap tekerés hegyen-völgyön át, egy nap kivételével megerőltetőnek sem mondanám. Hatan voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, mesés táj…hát, megjegyeztem már ott magamban: Tolnát úgy ismerem mint a tenyeremet, Toszkána természetileg nem szebb. Viszont pár száz év “marketing” előnye van, sokan megénekelték versekben, tájképekben, filmekben. Hazaérve az utazási iroda tulajdonosával beszélgetve kiderült, hogy itthon nem tud(!) ilyen profin megszerevezett, tartalmas túrákat kiközvetíteni. Mert nincs. 

Hát ezen segíthetünkZavarban van 

Elkezdtük a kerékpártúrákat összetenni, programokat, útvonalakat végigjárni…több hónap munka lett. Közben egy “futóbolond” – inkább futás-bolondnak nevezném, – jóbarátom mondta, hogy kevés jó hely, jó terep van hosszabb távokat futni…akkor már csináljunk futó útvonalakat is! Mígnem egy motoros ismerősöm megtalált motoros csillagtúra igényével…így azt is összetettük. Úgy hiszem, profi módon.

 

Így lett futóútvonalunk, futókörünk 8 db»;

kerképártúránk: vegyes útburkolatú 11db, országúti 9 db »;

és motoros túránk: kalandvágyóknak vegyes útburkolaton 9 db , valamint 8db országúti».

A szobafoglaláskor elküldött túraáttekintő információs anyagból kiválaszthatók a “vonzó” túrák. Megérkezéskor pedig egy navigációs applikáción kapják meg vendégeink a konkrét túraútvonalakat. Az útvonalakra felfűztünk – akik erre vágynak – látnivalókat, műemlékeket, programokat, jó kávézókat és éttermeket. 

 

Minden egyes túráról ilyen összefoglalót küldünk szobafoglaláskor. Csak az előzetes  bejelentkezést igénylő programokat emeljük ki előre pirosan. A többi majd a túrán a navigációban jön “szépen sorban”. Aki kéri, papír alapon is megkaphatja….de az app sokkal kényelmesebb!

Márciusra megérkezik bérelhető, túrázásra felkészített 4 db szuper bringánk, továbbá 2 db e-bike.

Vagy saját kerékpárt hozol? – zárt kerékpártárolónk vár….a motorkerékpárokat pedig fedett parkolóhely.

 

  
Szeretnél értékeset, egészségeset adni szeretteidnek Karácsonyra?

Ajándékozz mozgást, túráinkat pihenéssel! Koszt és kvártély jegy  ajándékutalvány»

Horváth Csilla

Apponyi Kiskastély natur mini hotel»

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-144341

Implantológiai Centrum Kft.