Mea culpa…

 Az én, a mi vétkünk, – tudom, – megbocsáthatatlan. Már-már eredendő bűn: bögréből kóstoltuk-ittuk a Takler Grand-ot…bár sohasem ijedtem meg a szabályok, korlátok feszegetésétől: ezt eddigi feleségeim mind megerősítenék…és Csilla, a jelenlegi (az Apponyi Kiskastély vezetője) is. Nekem itt az Apponyiban szinte “üdülés az élet”. Most is kirándulgattam és írok róla.

Na de milyen szörnyű, szélsőséges helyzetben voltunk?! 

Immár sokadik alkalommal – eddig mindig nyáron, vagy ősszel, – részt vettünk vendégeinkkel együtt a Land Roveres kalandos bortúránkon. Persze folyamatosan “teszteljük” programjainkat, hogy hitelesen ajánlhassuk…de ezt imádjuk, sohasem egyforma, mindig kapunk valami újat, új útvonalat, ismeretet Simon Sándortól, aki ilyenkor a sofőr és idegenvezetőnk. 

 

Voltak szurdikok barlanglakásokkal, kis földtörténettel-geológiával (Sándornak négy diplomája van  és hogy is mondjam még…nem szorul belé a szó…ugye érthetőKacsintás )

Az útközben megkóstolt-megivott 3 üveg bor mellett – ugye a kilátókban csak nem lehet meglenni poharazgatás nélkül?! – azért jutottunk pincébe is.

Horváth Csilla

Apponyi Kiskastély natur mini hotel»

Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-144341

Implantológiai Centrum Kft.