award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Értesülj elsőként
  • "Kevés szoba van, emiatt nagyon barátságos a hangulat, mi egy perc után otthon éreztük magunkat. A vacsora és a reggeli fantasztikus volt, kicsi de nagyon igényes a választék, szuper alapanyagokkal nagyon jól főznek."
    Erzsi, Magyarország

Belföldi nyaralás, üdülés Magyarországon

Időutazás a régmúltba - belföldi nyaralás egy másik világban


Miért épp apró kastélyhotelünkben szokott üdülni a világhírű Oscar-díjas filmrendező? Tapasztalja meg Ön is! Jirí Menzel a Kiskastélyban itt>>. Minden egy helyen a belföldi nyaraláshoz: alábbi képkockákra kattintva tekintse meg a nyári és téli, kastélybirtokon belüli programlehetőségeket. Csomagajánlataink az Ön nyaralásához itt>>
Tartalmas belföldi nyaralás, üdülés Magyarországon. Időutazás a régmúltba: más, mint  jelen korunk; más, akár egy külföldi üdülés...pedig Magyarországon nyaral!
Nyugalmas belföldi nyaralásra vágyik? -ne feledje, kastélyunkban mindössze  15 szállóvendég üdülhet. E szűk vendégkör igényli ezt a fajta intim, rusztikus, csillogásmentes exkluzivitást.
A következő hónapok eseményei, fesztiváljai eseményajánlónkban>> tekinthetők meg.

Foglalja le>> most belföldi nyaralását, vagy kérjen ajánlatot>>!

Még nem döntött magyarországi üdülése mellett? Addig is érdekes és hasznos hírleveleket küldünk Önnek. Iratkozzon fel>>, mert egy éjszakát nyerhet - így hosszabb lehet belföldi nyaralása!