award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Iratkozzon fel, 1 éjszakát nyerhet!
  • "A kastély, a szobák gyönyörűek, korhűen felújítottak és berendezettek, a park nagyon romantikus, teljes kikapcsolódást kínál. Nehéz volt eljönni."
    Sándor, Magyarország

Hónapokkal előtte már teltházunk szokott lenni, időben foglalj!
Min. kettő éjszakás foglalás esetén szombaton gratis sofőrszolgálattal állunk vendégeink rendelkezésére. Mindössze 16 km-re vagyunk Szekszárdtól: ott a forgatag, itt béke és nyugalom!

Szekszárd legfőbb fesztiválja, a Szüreti Napok hosszú hagyományokkal rendelkezik. Csütörtöktől vasárnap éjfélig programok sokasága: kiállítások, bemutatók, koncertek, népi iparművészek teszik teljessé a szekszárdi bor és gasztronómia fesztiválját. A csúcspont a szombat délutáni szüreti felvonulás.
A mintegy 30.000 látogatóval járó „felfordulás” világa izgalmas ellenpontja a medinai Apponyi Kiskastély nyugodt, békebeli miliőjének. Évente, a szüreti napok hétvégéjén cseppnyi kastélyszállónkat a fesztivál vendégei töltik meg. Élvezve e nívós, mégis csillogásmentes exkluzivitást.
Hogy Ön is bátran poharazhasson minden évben sofőrszolgálattal állunk rendelkezésére. Nyüzsgés a fesztiválon, teljes nyugalom kastélyunkban: élvezze és tapasztalja meg e kettősséget.