award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Értesülj elsőként
  • "Ez a béke. Ami itt van. Itt találkoztam azzal az érzéssel, mely azt jelzi: mit tegyen az ember, ha nyugodtabb életet szeretne élni. A városi lét annak idején az első hűtőszekrénnyel, villanykályhával, porszívóval, rádióval, televízióval nagyon elvarázsolt bennünket. De rá kell jöjjek arra: ez a komfort nagyon leköt bennünket, s mennyire megnyugtató, ha - mint az Apponyi Kisakstélyban, - visszaléphetünk nagyszüleink békés, természetközeli életébe."
    Jiří Menzel , Oscar díjas filmrendező

okotechnologiaVezetékes gázt nem kötöttük be. A fűtés-hűtés, melegvíz készítés levegő-folyadék hőcserélős.
A kastély tömlöcszint légcseréjét rekupertátoros légkezelő biztosítja.

27 KW-os napelem rendszerünk áramszükségletünk jelentős részét előállítja.

Higiénia Svájcból, XXI. századi BIOtechnológiával: a környezet iránti felelősség  része az illékony (pl. allergizáló) szerves vegyület tartalmú fertőtlenítő és tisztítószerek mellőzése is.

bio autoHazánk első professzionális konyhai SaniSwiss BIOsanitizer automate berendezése a Kiskastélyban: eszköz- és felület biofertőtlenítés  a kímélő, mégis nagyon hatásos fertőtlenítő köddel. 

Frosch bio tisztítószerekkel takarítunk.

Kültéri medencénk és jacuzzink sós uszodavíz-kezelése a leginkább bőr- és környezetkímélő technológia. A medence szolár rolója áprilistól októberig teszi használhatóvá a medencét; télen ~10 C-os vízben merülhetnek a szaunázók.