award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logovote 2018

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...mini Toszkána Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Iratkozzon fel, 1 éjszakát nyerhet!
  • "Ez a béke. Ami itt van. Itt találkoztam azzal az érzéssel, mely azt jelzi: mit tegyen az ember, ha nyugodtabb életet szeretne élni. A városi lét annak idején az első hűtőszekrénnyel, villanykályhával, porszívóval, rádióval, televízióval nagyon elvarázsolt bennünket. De rá kell jöjjek arra: ez a komfort nagyon leköt bennünket, s mennyire megnyugtató, ha - mint az Apponyi Kisakstélyban, - visszaléphetünk nagyszüleink békés, természetközeli életébe."
    Jiří Menzel , Oscar díjas filmrendező

tesla4A májusban megérkezett vadonatúj Tesla 100D-t sofőrrel kibérelheted kiránduláshoz, programokhoz. Tapasztald meg a jövő zajtalan-szagtalan, önvezetésre képes közlekedését. Min. 2 nappal előre jelezd kollégáknak bérlési szándékodat!

(Szememre hányták néhányan, milyen sznobizmus már ez... nem, ez küldetés! Egy ilyen pici hely nem tudna rentábilisan ilyen autóválasztékot biztosítani. Minél többeknek megtapasztalhatóvá akajuk tenni az autózás egészen újfajta élményét, a megújuló energiákra, egy zöldebb világra irányítani a figyelmet. S hogy miért pont Tesla csúcsverzió? Mert valós használatban pillanatnyilag csak ez használható a vidéki mindennapokban (600 km hatótáv.)