Kapcsolat


Iratkozzon fel, 1 éjszakát nyerhet!

Kastély, hotel Szekszárdtól 16 km-re

Csillogásmentes exkluzivitás: ha Ön nem éri be akármivel!


Apponyi Kastélyszálló - Különös hotel Szekszárdtól 16 km-reApponyi Kastélyszálló - Szekszárd szálláshelyekApponyi Kastélyszálló - Szállás Tolna megyeApponyi Kastélyszálló - Szekszárd hotel


HOTEL SZEKSZÁRDNÁL

Szállást vagy hotelt keres Szekszárdon, vagy Szekszárd környékén? Engedje meg magának, ajándékozza meg Önmagát ezzel az élménnyel: az Apponyi Kiskastély letűnt korokat idéző miliőjével, éttermének ízeivel, a veteránautókkal! Szakadjon ki korunkból! Odabent gyertyák, öreg villanykörték fáradt fénye, ropogó tűz...
Ha Ön Szekszárdon és környékén nívós hotelt keres...sajnos be kell látni, nincs más választása! Egy különös kastélyhotel, az Apponyi Kiskastély, Szekszárdtól 15-20 percre várja Önt. Ha az alváson túl élményeket is keres: meghitt, családi kastélyszálló mindössze 7 szobával Szekszárd vonzáskörzetében, 6 kilométerre az M6 autópályától.

Szabadtéri - egész évben forró - jacuzzinkban pezsgőzni, szaunázás után; nyáron a medence partján, vagy parkunk egyik eldugott zugában borozna inkább? Üdvözöljük az Apponyi Kiskastély varázslatos világában!

Igazi különlegesség Szekszárd melletti hotelünkben: veteránautók az étteremben. A ’60-as évek angol luxusa: Aston Martin DB6, Bentley, Rolls-Royce-ok, Jaguarok. A Budapesttől egy órára, Szekszárdtól 16 km-re fekvő kastélyhotel romantikáját az elillant, de most újraélesztett autentikus XIX. századi miliő adja.
Kis hotelünk konyhája-étterme Szekszárdról is kivonzza az igényes, hagyományos konyha kedvelőit. Konyhánk bioalapanyagait a mellettünk található (és látogatható) biofarm valamint saját biokertünk szolgáltatja. 

Hotel Szekszárdnál: tekintse meg fotogalériánkat

Szekszárdi hotelt keres? Foglaljon most!>

A régmúlt receptjeiből készült házias négy fogásos vacsorák, a bőséges reggelik adják meg a „mintha a Nagymamánál-érzést”. A békés környezet, a bensőséges családias légkör apró hotelünk legfőbb vonzereje. 6 szoba és egy lakosztály 15, maximum 20 vendégének maradhat így meg e különös világ…így valóban kiválasztottaknak érezhetik magukat. Ebben a különös, meghitt közegben valóban egy romantikus világot, egy romantikus hotelt fog megtapasztalni. Oly családiasan működünk, hogy tényleg úgy fogja érzi magát, mintha Apponyi Rezső gróf vendége lenne – akárha a Gróf éppen nem lenne idehaza. Mindez egy, a falusi bájt, rusztikus exkluzivitást idéző kastélyban – egy pici, igényes hotel Szekszárd mellett.

 

Hotel Szekszárdnál - tekintse meg szobáinkat, árainkat:

Szobaáraink 1 éjszakára

Szobáink Szobaár
2 főnek (Ft)
Szobaár
1 főnek (Ft)
Pótágyazható    

Rezső Gróf szobája
39.000 29.000
 
Apponyi Kastélyszálló: Rezső Gróf szobája
 

Bella kisasszony szobája
39.000 29.000 -
 
Apponyi Kastélyszálló: Bella kisasszony szobája
 

Nagy "tömlöc" szoba
36.000 27.000
 
Apponyi Kastélyszálló: Tömlöc szoba - Társalgó a kastélyépületben
 

Kis "tömlöc" szoba
36.000 27.000 -
 
Apponyi Kastélyszálló: Tömlöc szoba - Széchenyi Paula szoba
 

Réce szoba
29.000 21.000 -
 
Apponyi Kastélyszálló: Vadászlak - Réce szoba
 

Vadnyúl szoba
29.000 21.000 -
 
Apponyi Kastélyszálló: Vadászlak - Vadnyúl szoba
 

Dámvad Lakosztály
49.000 36.000
 
Apponyi Kastélyszálló: Vadászlak - Dámvad lakosztály
 

Pótágyazás: szobánként max. 2 főnek; pótágyazás díja 12.000/fő.
Szobáink légkondicionáltak. Felszereltségük: Wi-Fi, minibár, széf, hajszárító... nyugalom és madárfütty...hotel Szekszárdtól 16 km-re. 

Hotelt keres Szekszárdon?
FOGLALJON MOST!>

Szekszárdi hotelt keres? Még nem döntött?  
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Egy éjszakát nyerhet,
melyet Szekszárd közeli hotelünkben tölthet el.

Hotel Szekszárdon ilyen programokat nem nyújthat: szaunaház, egész évben forró vizű jacuzzi és 5-6 hónapon át fűtött kültéri medence az üdüléshez. Kerékpárok, evezés a Sión, túraútvonalak, biofarm, lovaglás, lovaskocsikázás – hogy csak néhányat emeljünk ki a kastélybirtokon belüli programokból.
Medina és 60km-es környékének további mintegy 50 programja, a fesztiválok télen-nyáron több hétre való elfoglaltságot nyújtanak.
Foglalja le nálunk a Szekszárdon, vagy környékén keresett hotelszobáját! Mert megérdemli, hogy ne csak egy szálláshely, hanem egy élmény is az Öné lehessen. Szekszárd és környékének, de hazánknak is minden bizonnyal egyik legkülönlegesebb hotele az Apponyi Kiskastély. Egy, a tulajdonos család lakta kastély. Ön ennél "vendégebb" már nem is lehet! 
Ha már megérintette e miliő, később visszavágyik szeretteivel egy-egy romantikus hétvégére, majd barátaival együtt üdülni. Mi megteszünk mindent, hogy nyugalmat találjon.

Szekszárdi hotelt keres? 20 percre Szekszárdtól is jó lesz? Az élmény megéri! FOGLALJON MOST!>

Szekszárd és környéke, illetve hotelünk történelméhez, jelenéhez kötődő érdekes, tartalmas hírleveleinkre ha feliratkozik>, egy éjszakát nyerhet, melyet Szekszárd közeli hotelünkben tölthet el!