award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...Toszkána a csodálatos Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Iratkozzon fel, 1 éjszakát nyerhet!
  • "Ez a béke. Ami itt van. Itt találkoztam azzal az érzéssel, mely azt jelzi: mit tegyen az ember, ha nyugodtabb életet szeretne élni. A városi lét annak idején az első hűtőszekrénnyel, villanykályhával, porszívóval, rádióval, televízióval nagyon elvarázsolt bennünket. De rá kell jöjjek arra: ez a komfort nagyon leköt bennünket, s mennyire megnyugtató, ha - mint az Apponyi Kisakstélyban, - visszaléphetünk nagyszüleink békés, természetközeli életébe."
    Jiří Menzel , Oscar díjas filmrendező

Csoki Műhelyben jártunk - ki is próbáltuk!

Tízféle (és több mint 100 db:-) bon-bont, trüffelt, csokitallért készítettünk 3-4 óra melóval...köztük néhány mellszerűen (félre)sikerült.
Vendégeink szerint (is) nagyon klassz program. És tényleg!

  

 

 

 

KALANDOS BORTÚRÁZTUNK a szekszárdi borvidéken - 200 programunkból

Top10 programunk egyike: 9 fős Land Rover Defenderrel borok, birtokok, pincék, történetek-történelem, kilátók, szurdikok, tavak-falvak-tájak...és az OFF-ROAD utazás maga. 7 órás borutazgatásunkba még ebéd, fagyizás is belefért; szép helyeken meg-megálltunk egyet koccccintani is.

 

 

Gyere el, foglalj barátaiddal hozzánk hétvégére (ha van még egyáltalán szabad szobánk:-), hogy együtt éljétek át e különleges bortúrát.

 

Foglalj most»

Szeretettel várunk!

Horváth Csilla

Apponyi Kiskastély natur mini hotel»