award 2017 webevszallasa 2016 kicsidicsosegfal uj logo

logo hatter nelkul c
Világcsúcs? 7 szobánkra 5 db autótöltő!
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás
...mini Toszkána Tolnában...

Vendégértékelések

logo tripadvisor b

tripadvisor text

5/5

booking logo uj

booking text

9.5/10

Iratkozzon fel, 1 éjszakát nyerhet!
  • "Ez a béke. Ami itt van. Itt találkoztam azzal az érzéssel, mely azt jelzi: mit tegyen az ember, ha nyugodtabb életet szeretne élni. A városi lét annak idején az első hűtőszekrénnyel, villanykályhával, porszívóval, rádióval, televízióval nagyon elvarázsolt bennünket. De rá kell jöjjek arra: ez a komfort nagyon leköt bennünket, s mennyire megnyugtató, ha - mint az Apponyi Kisakstélyban, - visszaléphetünk nagyszüleink békés, természetközeli életébe."
    Jiří Menzel , Oscar díjas filmrendező

Családi ünnepségek, hétvége a barátokkal. Kastély bérlés.

 


RendezvényhelyszínRendezvényhelyszínRendezvényhelyszín

Mivel az Apponyi Kiskastélyban mindössze hat szoba és egy lakosztály áll 15-20 vednég rendelkezésére, gyakran baráti társaságok, családok egész hétvégére lefoglalják kastélyunkat; vagy akár egy egész hétnyi üdülésre. Így kizárólag ők lehetnek; idegenek nem zavarják meg együttlétüket. Kastélyunk meghittsége, családiassága magával ragadja Önt is, ha egyszer megtapasztalja!
Kezdje az ünnepséget borozással pincénkben. A szeretettel létrehozott miliő, éttermünk barátságos, zárt világa ezekben az órákban csak Önről fog szólni: Önért és szeretteiért. Választhat éttermünk különböző hangulatú helyiségei közül, kellemes időjárás esetén foglaljanak helyet teraszunkon! Kemencében készült ételkülönlegességek, házi kenyér, szörpök, mint réges-rég…
A Vadászház éttermén kívül választhatja a kastélyépületben található néhai grófi konyhát is, mely kizárólag zártkörű társasági események színtere: az eredeti kemence és üst, a rusztikus huszonöt fős asztal középkori lakomája az Ön születésnapjává szelídülhet. Élő népzenével, kamara muzsikával, cigány zenével, bordalokkal, vagy lágy spanyol gitárzenével bódítaná vendégei érzékeit? – csak választania kell!

Ne tétovázzon, Foglalás> 

Ha érdekes, rövid olvasnivalókat szeretne kapni tőlünk, iratkozzon fel hírlevelünkre> ...és nyerhet is!